Tazzia


siv

Yrittäjä Siv Baumgartner

Missio

Tazzia tarjoaa korkealaatuista pukeutumista naisille. Missiomme on tarjota myönteisiä elämyksiä ja kokemuksia asiakkaillemme.

Visio

Tavoitteemme on olla johtava erikoisliikkeiden vaate- merkki valituilla markkinoilla.

Arvot

Asiakaslähtöisyys
Asiakkaan tarpeet ovat toimintamme perusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Ylpeys henkilökunnasta
Tazzian henkilökunta on erittäin ammattitaitoinen. Tekemisen ylpeys ja tinkimätön laadun tavoittelu näkyy koka tuotantoprosessissa ja myymälöissämme.

Laadukkuus
Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet ja palvelut varmistaaksemme kilpailukykymme ja menestyksemme.

Innovatiivisuus
Tavoitteenamme on kehittyä työssämme ja tuntea oma erikoisalamme entistä paremmin. Haluamme jatkuvasti kehittää mallistoamme ja toimintatapojamme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Menestyminen edellyttää jatkuvaa kehittymistä; se on haaste ja mahdollisuus koko henkilöstölle.

Yhteistyö
Tazziassa hyödynnetään vahva yhteishenki ja yhteinen osaaminen sekä kunnioitamme jokaisen erikoisosaamista.

Arvostamme jälleenmyyjiämme; erikoisliikkeet ympäri maata, ja kuuntelemme heidän toivomuksia ja tarpeita.Kristiina Laaksonen

Tazzian suunnittelija Kristiina Laaksonen:

“Pukeutumisen ilo ja ennen kaikkea se fiilis!

Kristiina Laaksosen kyky suunnitella ja organisoida Tazzialle uudistettuja juhla- ja arkiasuja tulee vankasta työkokemuksesta erilaisista suomalaisista vaatetusalan yrityksistä mm. L-Fashion Group:n, Seppälän, Keskon ja muiden pienten yritysten kautta. Kristiinan vahvuus on tuoda mukaan iloa, väriä, toimivuutta ja uusia trendejä sopivasti maustettuna suomalaiseen makuun ja tyyliin.

Vaatteessa Kristiina arvostaa käytettävyyttä, helppohoitoisuutta, kestävää ajattelua, eettisiä toimintatapoja ja hyvää mitoitusta. Asuista voi koota helposti sopivia asukokonaisuuksia ja yhdistellä niihin erilaisia asusteita korostamaan tilanteen mukaan juhlantuntua. ”