Tazzian yrittäjästä

Siv Baumgartner on toiminut Tazzia Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana vuodesta 2009. Jo tuolloin hänellä oli pitkä kokemus Tazzian brändistä sekä vaatteista yrityksen kanta-asiakkaana. “Tazzia oli tunnettu merkki jo tuolloin, ja olin vuosia käyttänyt brändin vaatteita eri työtilaisuuksissa sekä erilaisissa yksityisissä juhlissa ja tapahtumissa.”

Tiesitkö tämän? Kun Siv alunperin matkasi pankinjohtajan luokse yrityshankinnan merkeissä, hän suunnitteli toisen yrityksen hankintaa. Pankinjohtaja kuitenkin tiesi kertoa, että myös Tazzia on myynnissä tuolloin. Siv uskoi Tazzian vaatteisiin sekä brändiin, joten Tazzian yrittäjyys oli ehdottomasti se kiinnostavin vaihtoehto.

Suunnittelua Suomesta

Meille on myönnetty Design from Finland -merkki. Suomalaisen Työn Liiton mukaan nämä merkin saaneet tuotteet ovat muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Tazziassa panostamme paljon muotoiluun, laadukkaisiin materiaaleihin sekä pieniin tuotantoeriin.

Tazzian historiaa

Yli 30 vuoden historian taakse mahtuu paljon kokemuksia ja tarinoita. Tazzia itsessään on tullut ajansaatossa monelle tutuksi upeista misseistä ja tunnetuista malleista eri vuosikymmeniltä, jotka ovat toimineet Tazzian malliston esittelijöinä. Näihin kuuluvat muun muassa Suomen neito 1993 kauneuskilpailun voittaja Janina Fry (entinen Frostell) ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen. 

Tiedätkö mistä Tazzia sai nimensä? Perustaja Rainer Vuorinen oli innokas kansainvälisestikin toimiva koiratuomari. Tuolloin Amerikassa oli erittäin tunnettu palkintokoira, jonka nimi oli Tazzia. Tämän harrastuksen ja koiran innoittamana, myös vaatebrändi sai nimekseen voittajan nimen.

Tazzian arvot asiakkaillemme

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaan tarpeet ovat toimintamme perusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Laadukkuus

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet ja palvelut varmistaaksemme kilpailukykymme ja menestyksemme.

Innovatiivisuus

Haluamme jatkuvasti kehittää mallistoamme ja toimintatapojamme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. 

Tazzia Oy

Puh.040 178 9666
asiakaspalvelu@tazzia.fi
y-tunnus: 0666681-5

Myymälä

Piispankatu 19
06100 Porvoo

Ma-Pe 10-17
La 10-14
Su suljettu

Seuraa meitä

Jätä viestiä